Nieuws

Monitor bereik voorschoolse voorzieningen 2017

9 maart 2018

De eerste monitor bereik voorschoolse voorzieningen is deze week naar de Tweede Kamer verstuurd.

De conclusies van het rapport over onder andere het bereik en redenen waarom ouders juist niet kiezen voor een voorschools aanbod kunt u hier vinden.

Reageren?
Dit bericht is samengesteld door medewerkers van Buitenhek Management & Consult. Reacties op de inhoud van dit bericht kunt u richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Rapportage Monitor Bereik Voorschoolse Voorzieningen 2017

Het bovengenoemde rapport is door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gepubliceerd.

Klik hier om het rapport via de website van de Tweede Kamer te downloaden.


Ed Buitenhek

Columns.

Ed Buitenhek schrijft maandelijks een column over de ontwikkelingen in de kinderopvang voor het vakblad BBMP (Beleid Bestuur Management & Pedagogiek in de Kinderopvang). Twee weken na publicatie in BBMP treft u deze column ook aan op onze website. Wij plaatsen de vier laatst gepubliceerde columns op onze website. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien u een eerder verschenen column wenst te ontvangen.


Nieuwsbrief.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt en onze visie daarop worden verwoord in onze nieuwsbrief en in de columns van Ed Buitenhek in BBMP.